CONTACTEER ONS

Domotica

Domotica is een verzamelbegrip voor een hoog voorzieningenniveau van de elektrotechnische en data-installatie in woningen en het automatiseren van functies door middel van elektronica.

Integratie van technieken

Op die manier worden zaken als ventilatie, verwarming, verlichting, alarmbeveiliging, energiebesparing en dergelijke geïntegreerd. Ze kunnen veelal op afstand (kunnen) worden bestuurd.

Besparing en comfort

Domotica biedt diverse mogelijkheden. In de eerste plaats zorgt het voor een hoger comfort in de woning. Heel wat zaken werken automatisch, waardoor de bewoner minder met het beheer van zijn woning bezig hoeft te zijn. Daarnaast kan domotica ook een belangrijke rol spelen in het besparen van energie. Door de automatisering van bijvoorbeeld verlichting, ventilatie en verwarming kunt u op een slimme manier veel energie, en dus ook geld, besparen.

Wij denken mee en plaatsen uw domoticasysteem

Overweegt u domotica, maar u kent de mogelijkheden niet? Wij denken graag met u mee om een systeem uit te werken dat helemaal is toegespitst op uw behoeften en noden. Neem contact met ons op en we bekijken de mogelijkheden. We bezorgen uw ook graag een vrijblijvende offerte voor uw domoticasysteem.

Verder zijn wij ook thuis in centrale verwarming, sanitair en elektriciteit.