CONTACTEER ONS

Elektriciteit en domotica

Advies en ondersteuning in elektriciteit

VDV kan u actief adviseren en ondersteunen op het gebied van bedrading, bevestiging, schakeling en maatwerkoplossingen betreffende elektriciteit en domoticasystemen.

Vanaf het advies tot en met de realisatie voeren wij alles in eigen beheer uit.

Een sfeervolle woonkamer begint bij de juiste verlichting. Elle leefruimte heeft een andere functie en stelt bijgevolg andere eisen aan de verlichting. VDV levert en plaatst algemene verlichting, sfeerverlichting, accentverlichting. 

Problemen i.v.m. elektriciteit oplossen

VDV kan meer voor u betekenen dan alleen de feitelijke uitvoering. Door met u mee te denken voor dat aan het werk begonnen wordt, onderkennen wij tijdig waar problemen liggen en komen met oplossingen. Voorkomen is altijd beter dan genezen!

Ervaring en vakwerk

VDV staat bekend om hun jarenlange ervaring en degelijk vakwerk op het gebied van elektrotechniek. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in centrale verwarming, sanitair en domotica.

Domotica

Domotica is een verzamelbegrip voor een hoog voorzieningenniveau van de elektrotechnische en data-installatie in met name woningen en het automatiseren van functies door middel van elektronica, zodat zaken als ventilatie, verwarming, verlichting, alarmbeveiliging, energiebesparing en dergelijke ge├»ntegreerd en veelal op afstand (kunnen) worden bestuurd.